ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Σήμερα, η πίεση που ασκείται με στόχο την επιτυχία καθιστά τη διαχείριση χρόνου και χρήματος, ικανότητα βαρύτατης σημασίας. Πρέπει να μπορείτε να δουλεύετε αποδοτικά και αποτελεσματικά, ώστε να διασφαλίσετε ότι θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο σκοπός και ο στόχος του σεμιναρίου της διαχείρισης χρόνου και χρήματος σας προσφέρει πρακτικές, κατευθυντήριες γραμμές ως προς την αποτελεσματική χρήση των καθημερινών καθηκόντων και της καλής διαχείρισης του χρήματος. Θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τη διαχείριση του χρόνου σας και να υιοθετήσετε νέες μεθόδους εργασίας, προκειμένου να τη βελτιώσετε. Θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε πρακτικές ώστε να οργανώσετε πρακτικά τα μηνιαία έσοδα και έξοδα, καθώς και τη μέθοδο αποταμίευσης.


Αναφέρονται ιδέες που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο, καθώς και πρακτικές λύσεις και χρήσιμες συμβουλές σε ό,τι αφορά την οργάνωση, το πώς να απολαμβάνουμε τις διακοπές και την καθημερινότητά σας. Ταυτόχρονα να ηρεμήσετε από το άγχος της οικονομική σας κατάστασης.

Το πρόγραμμα είναι καθαρά βιωματικό και διαδραστικό, μέσω ασκήσεων και τεστ.


ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
- Τι είναι ο χρόνος

- Τι σημαίνει διαχείριση του χρόνου

- Τι χρόνο διαχειριζόμαστε

- Γιατί θα πρέπει να διαχειριζόμαστε το χρόνο μας

- Ποια είναι η σχέση μας με το χρόνο

- Χρόνος και άγχος

- Οι 4 τύποι ανθρώπων και χρόνος

- Γιατί διαχειριζόμαστε άσχημα τον χρόνο

- Τα αρνητικά οφέλη της κακής διαχείρισης του χρόνου

- Παράγοντες απώλειας χρόνου

- Τα στάδια της διαχείρισης του χρόνου

- Καθορισμός προτεραιοτήτων

- Τι σημαίνει οργάνωση

- Τι σημαίνει αποτελεσματικότητα

- Πώς να κερδίσω χρόνο

- Η μέθοδος SMART και η αρχή του Άιζενχαουερ

- Προσδιορισμός στόχων δράσης και πρακτικές συμβουλές

- Μηνιαίος και ημερήσιος προγραμματισμός. Έλεγχος ημερολογίου

- Τι σημαίνει χρήμα

- Γιατί δεν έχω χρήματα

- Πώς να οργανώσουμε τα χρήματά μας

- Έσοδα – έξοδα

- Το χρήμα ως μορφή ενέργειας


Έχουμε συνηθίσει τέτοιου είδους σεμινάρια να απευθύνονται κυρίως σε εταιρείες ή στελέχη εταιριών. Δυστυχώς όμως το θέμα του χρόνου και του χρήματος μας αφορά όλους, ειδικά στην εποχή που ζούμε. Βρισκόμαστε σε μια οικονομική κρίση, εν μέσω μιας πανδημίας που έχει παγώσει τα πάντα. Αυτές οι καταστάσεις έχουν δημιουργήσει σε όλους τους ανθρώπους την ανάγκη, τον προβληματισμό και το άγχος, του πώς να διαχειριστούν σωστά το χρόνο και το χρήμα τους. Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται στην ανάγκη που έχουμε όλοι μας.  


εισηγητρια του σεμιναριου ειναι η Νικη Πουρναρα – Παπαλαζαρου,
Life Coaching and Personal Development Workshops.
Το σεμινάριο επειδή ακριβώς είναι διαδραστικό πρέπει  να έχει όριο συμμετοχής. Αν υπάρξουν παραπάνω συμμετοχές το σεμινάριο θα γίνει όσες φορές χρειαστεί.  


διαρκεια - κοστοσ
Είναι διήμερο, 3 ώρες τη μια μέρα και 3 την επόμενη. Συνολικά 6 ώρες μέσα σε δύο ημέρες. Σάββατο 28 Νοεμβρίου 11:00 – 14:00 και Κυριακή 29 Νοεμβρίου 11:00 – 14:00. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στο τηλέφωνο 6940831168.
Το κόστος του σεμιναρίου είναι 50 ευρώ, η καταβολή γίνεται μέχρι Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.